top of page

Vesiturismi - koe Suomen upeat sisävedet!

Elviira_linnansillassa.jpg
SAVONLINNAN RISTEILYT

Unohtumattomia elämyksiä historiallisissa maisemissa! 

Laadukasta palvelua, henkilökohtaisesti soviteltuja tilausristeilyjä tai tunnin kestävä maisemaristeily Saimaan saaristoon tai unohtumaton risteily Savonlinnan ympäri.

Toteuta toiveidesi mukainen risteily tarjoiluineen Savonlinnan vesistöjen
upeisiin maisemiin.

Jenny_merellä_Kokkola_Tankar.jpg
Oy KOKKOLAN MATKAILU Ab

Meri ja Saaristo! 

M/S Jenny keskittyy reittiliikenteeseen Tankarin majakkasaarelle kesänä 2020. Liikennöimme säännöllisesti. Olemme vähentäneet matkustajamäärää aluksella, jotta turvavälit ja hygieniaohjeistusta on helpompi noudattaa laivamatkan aikana. Tankar on merkittävä matkailukohde niin paikallisesti kuin kansallisesti, joten reittiliikenne saareen on tärkeää. Majakkasaarella on myös majoitustoimintaa Tankar Inn hostellissa ja Cafe Tankar palvelee päivittäin.

Reittiliikenne Kokkola-Tankar jatkuu 13.9. asti.

KIMOLAN_LAIVAT.jpg
ROYAL LINE

Kanavaristeilyt Kimolan kanavalle!

Koe ainutlaatuinen Kimolan kanava kantosiipialus Rosetan kannella!
Iitin Vuolenkosken Koskenniskasta alkava ja Kouvolan Kimolaan päättyvä kanava on pian valmis myös veneilijöille ja risteilylaivoille – kanava avataan loppukesästä 2020. Lähde mukaan tutustumaan Kimolan kanavaan m/s Rosetan mukana.

Kantosiipialus m/s Rosetta tarjoaa Päijänteellä ja Vesijärvellä ainutlaatuisia elämyksiä ryhmille. Ohjelmana mm. kanava- ja illallisristeilyt sekä retket viinitilalle.

Suomen Neito Vääksyssä.jpeg
PÄIJÄNNE-RISTEILYT HILDEN OY

Jo Yli 50 vuotta risteillen Päijänteellä!

Vietä Päijänteellä kesän paras päivä! Risteilyjä ja päiväretkiä Jyväskylästä ja Lahdesta

Tarjoamme leppoisat lounasristeilyt, risteilyt lapsiperheille, hauskimmat virkistyspäivät yrityksille sekä parhaat synttärit laivalla. Päiväristeilyjä löytyy parin tunnin lähivesiristeilystä aina koko päivän risteilyihin. Lähtöpaikat Jyväskylä, Lahti, Heinola. Upeat Päijänteen maisemat koet parhaiten laivareiteillä. 

Anna Päijänteen kansallispuistomaiseman luonnon lumota ja virkisty vesillä!

DSC_2338 crop.jpg
HÖYRYLAIVAOSAKEYHTIÖ S/S UKKOPEKKA

Matkustetaan höyrylaivalla ennen kuin ne katoavat!

 

Saaristomeren viimeinen reittiliikenteessä oleva matkustajahöyrylaiva s/s Ukkopekka charter- aluksineen palvelee teitä ilolla saaristomeren kainalossa. S/s Ukkopekan kotisatama on Turku ja sen laituripaikka on Aurajoessa Martinsillan vieressä. 

20190731-IMG_1287 (2)[1].JPG
HOPEALINJAT

Elämysmatkoja kauniissa järvisuomessa Tampereella ja Hämeenlinnassa
Laivoissamme voit viettää ikimuistoisia hetkiä ystäviesi kanssa. Risteilyjen liikkuva järvimaisema tarjoaa silmänruokaa matkustajille ja antaa mahdollisuuden tutustua Suomeen järveltä käsin. Laivojemme ravintolat tekevät paikallisista raaka-aineista järvimaisemiin sopivaa konstailematonta suomalaista ruokaa pitkällä historialla ja modernilla otteella. Herkuttele laineilla, ratkaise mysteeri, eläydy musiikkiin ja anna tanssijalan vipattaa. Hopealinjojen risteilyistä kaikille löytyy omansa.

Lue lisää,tutustu risteilykalenteriimme ja osta risteilysi jo tänään.

20190719-IMG_0908 (1).JPG
HÖYRYLAIVA TARJANNE

Yhdessäoloa, aikaa ja järven taikaa!

Astu laivaan, irtaudu arjesta ja koe ainutlaatuinen aikamatka 112-vuotiaalla höyrylaiva Tarjanteella. Runoilijan tien maalauksellisten maisemien lisäksi laivan ravintolassa tarjoillaan sesongin lounasmenu sekä á la carte.

​Tutustu risteilyihin, reitteihin ja paketteihin ja varaa oma kesäpäiväsi jo tänään!

Näyttökuva 2020-7-9 kello 20.20.42.png
KALJAASI IHANA OY

Nauti raikkaasta merituulesta ja kiireettömyydestä!

Ihana on upea satakuntalaisen laivanrakennuksen taidonnäyte. Purjelaiva on valmistunut vuonna 2011. Sen kotisatama on Luvian Laitakarissa.

Purjehduspäivä keskellä hektistä työviikkoa tai viikon päätteeksi on elämys, joka virkistää. Rento ja reipas merimiesmeininki tempaisee mukaansa ja irrottaa arjesta. Köysien irrotessa laiturista jää rannalle kiire, murheet, puhelimet ja sähköpostit.

Tule, näe, haista ja koe vanhanajan tunnelma aidolla, perinteisellä purjelaivalla, kaljaasi Ihanalla!

SUOMEN_SAARISTOKULJETUS.png
SUOMEN SAARISTOKULJETUS - TILAUSRISTEILYT

Tilausristeily Helsingissä on unohtumaton kokemus!

Reitti- ja tilausristeilypalvelut Helsingissä, useita laivavaihtoehtoja, on sitten kyse 10 hengen VIP-risteilystä tai vaikkapa 200 hengen juhlista tai jotain siltä väliltä. 

Voit vuokrata koko laivan omaan käyttöösi edullisesti ja järjestää tilausristeilyn merellisessä ympäristössä toiveidesi mukaan. Tilausristeilyt Helsingissä laajalla kattauksella – myös saarikohteet!

Korkeasaari, Isosaari, Svartholma, Jussarö, Espoon Saaristo ja Itäinen Saaristoreitti

bottom of page