top of page

VTS Finland Suomen Vesitiet ry:n yritysjäseneksi


Vessel Traffic Services Finland (VTS Finland) on liittynyt Suomen Vesitiet ry:n jäseneksi 17.9. ja on jatkossa mukana vaikuttamassa Suomen vesiliikenteen kehittämiseen yhtenä sen jäsenyrityksenä.


"VTS Finlandissa teemme tiivistä yhteistyötä vesiliikenteen turvallisuuden hyväksi viranomaisten, satamien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. 100 asiantuntijaamme toimivat alusliikennepalveluissa, tarjoavat hätä- ja turvallisuusradiopalveluja ja vastaavat kansainvälisten merialueiden valvonnasta sekä varmistavat turvallisen navigoinnin vesiväylillä", kertoo VTS Finlandin operatiivinen johtaja Sari Talja.


VTS Finlandin alusliikennepalvelun ytimessä on parantaa merenkulun turvallisuutta sekä edistää alusliikenteen sujuvuutta ja tehokkuutta. Lisäksi tavoitteena on ennaltaehkäistä onnettomuuksia ja niistä mahdollisesti syntyviä ympäristöhaittoja. Näihin tavoitteisiin päästäkseen VTS-keskukset toimivat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Suomessa alusliikennepalvelusta vastaavat VTS-keskukset Helsingissä, Turussa ja Lappeenrannassa. Niiden valvonta-alueet kattavat samalla kaikki rannikon kauppamerenkulun väylät sekä Saimaan syväväylän.


Lisätietoja > VTS Finlandista


Valokuva: VTS Finland

Comentários


bottom of page