top of page

Päästövähennykset - faktat pöytään webinaari


Suomen Vesitiet ry järjestää yhteistyössä Suomen Laivameklarit ry:n kanssa webinaarin jäsenilleen hyvin ajankohtaisesta ja paljon keskustelua herättäneestä aiheesta "Päästövähennykset" - mitä se oikein tarkoittaa käytännössä?


EU ETS, Fit for 55 ja FUEL EU Maritime, päästökauppa, vaihtoehtoiset polttoaineet ja energiaverodirektiivin muutokset ... Mitä tämä kaikki tarkoittaa ja miten se vaikuttaa toimintaamme? Tietoa vaikutusten arvioinnista sekä elinkeinoelämän näkemyksiä. Voimmeko vielä vaikuttaa ja jos niin miten?


"Päästövähennykset - faktat pöytään" -webinaari järjestetään torstaina 7.10.2021 klo 15-17.00. Tilaisuus on tarkoitettu yhdistysten jäsenille, ja se on maksuton.


Aiheesta alustamassa ja keskustelmassa Päivi Wood, johtava asiantuntija, Kauppakamari, Tiina Haapasalo, johtava asiantuntija, Elinkeinoelämän keskusliitto, EK, Tomi Solakivi, Asst. Professor (Tenure Track), Maritime Business & Policy, Operations & Supply Chain Management, Turku School of Economics at the University of Turku, Alina Koskela, logistiikkapäällikkö, Metsäteollisuus ry ja Risto-Juhani Kariranta, Master Mariner, Naval Architect, Neste Oyj.



Lämpimästi tervetuloa!


Sari Turkkila, toiminnanjohtaja, Suomen Laivameklarit ry ja Heli Koukkula-Teixeira, toiminnanjohtaja, Suomen Vesitiet ry





Comments


bottom of page